Karriere

Vi søker stadig intelligente, drevne mennesker som liker å ha det gøy på jobb. Bli med på vår reise mot å gjøre alle kjøretøy tilkoblede og smarte.

Se ledige stillinger
Åpen søknad? Kontakt oss

Jobbe hos Automile

Vi søker fler nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker til teamet vårt. Du kan være ung eller gammel, elske tall eller mennesker – men du skal motiveres av utfordringer og å bygge ting sammen. Er dette deg? Velkommen til Automile!

Startup i hypergrowth

Å jobbe for en startup er utfordrende, men når man har fått blod på tann, vil man sjelden returnere til de store bedriftene! Det er morsomt, det er store endringer, og det er beslutningsprosesser der alle stemmer teller.

En pluss en blir tre

Når det handler om mennesker er matematikken annerledes: 1 + 1 = 3. Vi ber om hjelp og vi løser ofte problemer i grupper. Vi er direkte, transparente og åpne – og tar gjerne en AW sammen!

Tid for omtanke

Vi jobber hardt på kontoret, og hviler hjemme – jobbprestasjoner forutsetter tid for egne behov. Vi tilbyr snacks og drikke, og oppmuntrer til mosjon med sjenerøse velværebidrag.

Image career photo

Automiles kontorer

Automile er lokalisert i forskjellige deler av verden, med kontorer både i og utenfor Europa. Hvilket kontor skal du jobbe på?

Stockholm
Sverige

Vasagatan 28
111 20 Stockholm
Sverige

Vis i kart

Sundsvall
Sverige

Torgatan 8, etasje 3
852 32, Sundsvall
Sverige

Vis i kart
TODO: alternativtext här

Oslo
Norge

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo
Norge

Vis i kart

TODO: alternativtext här

Utah
USA

13894 S. Bangerter Parkway Suite 200
Draper
UT 84020
USA

Vis i kart
TODO: alternativtext här

Palo Alto
USA

470 Ramona Street
Palo Alto
CA 94301
USA

Vis i kart
Office image

Vi vil være Norges beste arbeidsplass

Hver ansatt er en viktig brikke i det som sammen skaper Automiles suksess. Vi tar vare på personalet vårt og vet at når det går bra med våre ansatte, går det bra med virksomheten. Her er noen saker som får våre ansatte til å trives litt ekstra.

  • 5000 kr i helsehjelp
  • Tunge investorer
  • Internasjonalt miljø
  • Fine lokaler
  • Erfaren ledelse
  • Snacks & drikke
  • Spydspissteknologi
  • Verdidrevet
  • Familievennlig

Våre verdier

Nysgjerrighet

Vi elsker å lære nye ting. Det gjør ikke noe om det blir feil iblant, så lenge vi lærer av det. Vi ser stadig etter måter vi kan bli bedre på. Vi er kritiske og tørr å stille spørsmål ved gamle sannheter.

Kundefokus

Vi elsker våre kunder og vil at de skal være fornøyd med vårt produkt og vår service. Vi skaper framgang gjennom å forstå våre kunders behov – og fylle dem. Vi gjør alltid det lille ekstra.

Enkelhet

Vi roter det ikke til. I stedet vet vi at den beste løsningen ofte er den enkleste. Vi er direkte med våre kunder og hverandre. Vi snakker vennlig og ærlig med hverandre for å unngå missforståelser.

Profesjonalitet

Vi er veldig flinke på det vi gjør. Vi er eksperter på våre respektive felt og bidrar med viktige detaljer for helheten. Vi svarer raskt og riktig på spørsmål. Vi kommer i tide, vi viser respekt og vi tar ansvar.

Driv

Vi elsker jobben vår, vårt produkt og våre kunder. Vi kan ikke bare sitte stille og vente på framgang, men vi gjør det som trengs for å gjøre våre drømmer til virkelighet. Og det blir de.

Fellesskap

Vi tar vare på hverandre. Vi gjør det som føles riktig, og vi er stolte over det vi får til sammen. Vi støtter hverandre og er sjenerøse med hjelp. Hver Automiler skal føle seg trygg på at man er en del av gjengen.

Møt teamet

Møt noen av våre 100+ fantastiske ansatte for å få et innblikk i hverdagen deres, så vel som hva de synes er best med å jobbe hos Automile.

TODO: alternativtext här

Rebecca Lipshutz
Roll/Titel

Jeg har ikke sett mange andre selskaper som virkelig bryr seg om kundene sine på den måten som Automile gjør. Det er en del av kulturen vår, og jeg elsker det. Jeg er også takknemlig for utviklingsmulighetene vi har som ansatte, for at vi kan klatre og vokse internt. Jobbe i en «startup» er utrulig morsomt, med mye fokus på resultater, vekst og være med i prosesser hvor beslutninger må tas raskt. Jeg tror vi har en fantastisk mulighet til å skape noe virkelig stort her på Automile, og det å være en del av reisen elsker jeg!

Wendy

Wendy Mendoza
Controller

Automile for meg betyr trivelige kollegaer, sunn bedriftskultur, mangfold og inkludering. Dette er tingene som gjør at det føles morsomt å gå på jobb hver dag! Det jeg elsker mest er at jeg har lært meg så mye nytt om SaaS og IOT. Siden vi er en «startup», har jeg lært meg om alt fra produktutvikling til salg og det har påvirket min utvikling av mine lederegenskaper. En annen ting jeg liker er støtten fra ledergruppen som alltid er der for å hjelpe med min personlige utvikling.

TODO: alternativtext här

Robert Norlin
Android Developer

Det har vært veldig morsomt å jobbe i Automile fra første dag. Kontoret i Sundsvall, der jeg sitter, fokuserer på programutvikling, men vi jobber tett som et team med programmerene i Stockholm og. Teamarbeid er det første som kommer opp i tankene når jeg tenker på Automile. Det er et fartsfylt miljø der man ikke kjeder seg. Vi tilbyr en haug med kule produkter som vi bruker privat, noe som gir et unikt kundeperspektiv når vi utvikler nye funksjoner.


TODO: alternativtext här

Leonard Lindén
Senior Key Account Manager

Det jeg elsker med å jobbe i en bedrift som Automile er at vi stadig utvikler nye funksjoner og tjenester som hjelper våre kunder i en alt for travel hverdag. Automile er stadig i utvikling og har en bedriftskultur å være stolt av, vi setter alltid kunden i fokus og sammen utvikler vi et system i verdensklasse. Jeg er veldig stolt av å få spille en viktig rolle i Automile sin reise i Norge.

TODO: alternativtext här

Brennin Orr
Account Executive

Det beste med å jobbe hos Automile er å selge produkter og tjenester som brukes av alle bedrifter, store og små. Å være en del av et innovativt teknologiselskap er veldig givende. På bare den korte tiden jeg har jobbet her har vi kommet ut med flere forskjellige produkter som hver blir bedre og bedre. Det er trøstende å vite at jeg jobber et sted som presser bransjen fremover, år etter år! Som ansatt hos Automile føler jeg meg som en del av en større familie og det gjør det mye lettere å gå den ekstra milen.

TODO: alternativtext här

Tomas Vestholm
Customer Success Lead

Vi setter kunden i sentrum på en unik måte, vi tar til oss tilbakemeldinger og utvikle våre produkter og tjenester basert på kundens behov. Å jobbe ved en «startupbedrift» betyr at det går raskt fra idé til besluttning, så følelsen av «alt er mulig» gjennomsyrer hele selskapet. Vi er et sterkt, prestisjefylt team, og jeg ser frem til å bli hos Automile i mange år fremover!

Office image

Lediga tjänster

Logotyp: Koeningsegg Logotyp: Budbee Logotyp: Lavazza Logotyp: Samhall Logotyp: Ambea

Test oss du også

Automile benyttes av mer enn 15 000 bedrifter med 100 000 abonnenter – alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter med tusenvis av ansatte.